понеділок, 15 червня 2015 08:57

Бійцям АТО аплодували стоячи на матчі Україна - Люксембург
5

Збірна України перемогла Люксембург у матчі відбору Євро-2016. У Львові команда Михайла Фоменка тричі забила аутсайдеру групи. Артем Кравець, Денис Гармаш та Євген Коноплянка відзначилися у другому таймі. 

 
 
Кілька секторів "Арени-Львів" були порожніми через дискваліфікацію. Так стадіон відбував покарання за поведінку вболівальників на матчі з Македонією. Перед Люксембургом Фоменко і капітан збірної Анатолій Тимощук просили фанатів чемно поводитися під час матчу. Гравці навіть записали мотивуючий ролик під час австрійського збору. Також на стадіоні були встановлені додаткові решітки, щоб запобігти можливому вибіганню людей на поле. 
 
 
 
Підтримати збірну на стадіон прийшли більше 21 тисячі глядачів. Матч пройшов без інцидентів. Навпаки, трибуни весь поєдинок активно вболівали. А коли диктор оголошував про присутність на арені бійців АТО, то глядачі стоячи аплодували солдатам і скандували "Молодці".
 
 
 
У перерві матчу відбулася церемонія нагородження "Люди Львова-2015". Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич отримав відзнаку як "Людина року" серед львів'ян.
 
 
 
Лідери нашої відбірної групи збірні Словаччини та Іспанії свої матчі також виграли. У турнірній таблиці українці замикають першу трійку.
 
 
 
Свій наступний матч збірна України також зіграє на "Арені-Львів". 5 вересня чекаємо в гості на Олександра Хацкевича та збірну Білорусі.
 
Зараз ви читаєте новину «Бійцям АТО аплодували стоячи на матчі Україна - Люксембург». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути