понеділок, 19 липня 2010 18:58

Бій Володимира Кличка і Повєткіна опинився на межі зриву

Бій Володимира Кличка і Повєткіна опинився на межі зриву

Бій між чемпіоном світу з боксу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним опинився на межі зриву. 19 липня 2010 Повєткін не прийшов на прес-конференцію, присвячену поєдинку. Про це повідомляє сайт німецького телеканалу RTL.

Прес-конференція відбулася у Франкфурті-на-Майні, де 11 вересня 2010 повинен відбутися поєдинок російського і українського боксерів. Про те, що Повєткін не буде присутній на цьому заході, росіянин повідомив представників Кличка по факсу, відправленому в ніч з 18 на 19 липня.

Повєткін пояснив свою відсутність на прес-конференції запаленням носових пазух. Кличко припустив, що, можливо, Повєткін не хоче виходити на ринг. За словами українця, якщо бій зірветься, і Повєткін "упустить свій шанс", винен у цьому буде саме російський боксер.

За інформацією RTL, в тому випадку, якщо бій Повєткіна з Кличком зірветься, найбільш вірогідним кандидатом на заміну росіянину є нігерійський боксер Семюел Пітер, якого Володимир Кличко вже перемагав у 2005 році.

Повєткін є обов'язковим претендентом на чемпіонський титул IBF. Його бій з Кличком-молодшим повинен пройти на домашньому стадіоні німецького футбольного клубу "Айнтрахт" - "Комерцбанк-Арені". Організатором поєдинку виступила промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бій Володимира Кличка і Повєткіна опинився на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути