Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 09:13

"Бій Віталій Кличко - Пітер не відбудеться" - Валуєв

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі росіянин Ніколай Валуєв розповів про своє бачення ситуації у надважкій вазі.

"Якщо судити по кількості титулів, то кращий суперважкоатлет зараз Володимир Кличко. Але останній бій українця мене не вразив. Здалося, що Володимир більше думав про те, не як перемогти, а як не програти Томпсону. Тому в наступному поєдинку з нашим супертяжем Олександром Повєткіним Кличку-молодшому доведеться важко та фаворитом цього бою я його не вважаю.

А ось чемпіон світу за версією WBC Семюел Пітер, мені здається, піде далеко. Я бачу, що нігерієць прогресує. Насамперед у техніці. 11 жовтня відбудеться поєдинок Пітера проти Віталія Кличка, але я не впевнений, що цей бій відбудеться. З власного досвіду знаю, що навіть титульні бої можуть відмінятися за тиждень до запланованої дати. До того ж Віталій вже не раз відміняв своє повернення на ринг через травми", - розповів Валуєв в інтерв"ю телеканалу НТВ.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Бій Віталій Кличко - Пітер не відбудеться" - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути