пʼятниця, 31 липня 2009 13:03

Богуш, Юссуф і Сабліч залишили лазарет "Динамо"

Богуш, Юссуф і Сабліч залишили лазарет "Динамо"

З кожним тижнем все більшим стає вибір гравців у Валерія Газзаєва. Поступово пустіє колись переповнений лазарет і, що тішить, першими відновилися захисники.

На початку нинішнього тижня до повноцінних тренувань приступили воротар Станіслав Богуш і захисник Айїла Юссуф (втім, з амплуа нігерійця не варто бути категоричним, цілком можливо тренери його використовують і в середній лінії). Також в загальну групу повернувся Горан Сабліч, який два місяці тому переніс операцію на меніску.

Позаду проблеми з плечем у Андрія Несмачного, його уболівальники змогли побачити на полі в суботньому поєдинку проти "Таврії". Найближчим часом в офіційному матчі, напевно, за молодіжний склад, зіграє Олександр Романчук.

Не менш значущою буде друга хвиля гравців, що відновилися після травм. Впродовж найближчого місяця-півтора планується повернення "у стрій" Бадра Ель Каддурі, Папе Діакате, Леандро Алмейди, Олександра Алієва та Артема Кравця. Ще пізніше, в середині осені, вболівальники зможуть побачити в грі Тараса Михалика та Олександра Рибку.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Богуш, Юссуф і Сабліч залишили лазарет "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути