середа, 09 листопада 2011 10:21

Блохін знайшов застосування Нойштедтеру

Блохін знайшов застосування Нойштедтеру

Напередодні товариського поєдинку національної збірної України з Німеччиною у пресі знову засвітилося "питання Романа Нойштедтера". Уродженець Дніпропетровська має німецьке громадянство і виступає за "Боруссію" з Менхенгладбаха. Роман висловив бажання грати за Україну.

"Приїжджав його батько і кудись пропав, - розповідає наставник збірної України Олег Блохін на прес-конференції у вівторок, 8 листопада. - Нойштедтера ми посадимо між лавками запасних збірної Німеччини та України. Якщо Льову цей гравець не знадобиться, тоді я випущу його на поле.

Хай людина визначиться, чого вона хоче. Я вже втомився від цієї теми. Мені і так вистачає головного болю. Якщо він хоче грати, то хай приїде сюди і з'ясує всі питання, поговорить з президентом Федерації футболу України, зі мною. Ми з радістю запросимо людину, якщо я зможу його викликати і він буде гідним грати за національну команду України.

Що я маю робити у цій ситуації? Зробити замість нього паспорт? Грати у футбол замість нього? Давайте ми закінчимо цю тему. У нього немає українського паспорта. Як мені його викликати у збірну? За що його викликати? Поясність мені. Цирк якийсь.

У чемпіонаті Німеччини зараз буде перерва. Хай хлопчик приїде у Київ. Напишіть йому колективного листа, зберіть прес-конференцію. Я прийду. Ми сядемо і всі разом обговоримо це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України втратила 10 гравців перед Німеччиною

Кожного разу ми говоримо про одне й те саме. Українського паспорта у футболіста нема. Нам сказали, що його зроблять. Так роби вже! Якщо ти дійсно хочеш грати, то приїжджай сюди і ми будемо говорити. Я не юрист і не всесильний. У нашій країні є якісь закони.

Виходить так, що німецький паспорт футболіст віддавати не хоче, але має бажання виступати за нашу збірну. Під яким прізвищем? Слюсаренко? Чи як? Я не проти. Роман — молодий хлопець, грає за "Боррусію" з Менхенгладбаха, показує певний рівень, ми з радістю перевіримо його."

Нагадаємо, матч Україна — Німеччина пройде 11 листопада на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Блохін знайшов застосування Нойштедтеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути