пʼятниця, 29 липня 2011 14:53

Блохін викликав до збірної Антонова і повернув Калиниченка

Блохін викликав до збірної Антонова і повернув Калиниченка

Головний тренер збірної України Олег Блохін оприлюднив список гравців, викликаних на контрольний матч проти збірної Швеції, який відбудеться 10 серпня у Харкові.

Як повідомляє офіційний сайт ФФУ, найбільше представництво у складі національно команди у київського Динамо і дніпропетровського "Дніпра" - по п'ять запрошених, з "Шахтаря" викликано трьох представників.

У нинішньому складі також присутні двоє новачків: вперше отримали виклик до збірної Олексій Антонов з "Дніпра" і Едмар з "Металіста". 25-річний Антонов раніше неодноразово брав участь в матчах юнацьких і молодіжної збірних України (за юнацькі команди зіграв 15 матчів, забивши 9 м'ячів, за молодіжку - 9 ігор, 4 голи). Едмар, бразилець за походженням, вже кілька років є громадянином України, і своєю грою за харківський клуб привернув увагу тренерського штабу.

Варто відзначити повернення до збірної Максима Калініченка, який нинішній сезон розпочав у сімферопольській "Таврії". Останній раз досвідчений півзахисник, який був учасником Чемпіонату світу 2006 року, захищав кольори країни 12 серпня 2009 року в товариському матчі проти Туреччини.

Склад збірної України:

Воротарі: Олександр Шовковський (Динамо Київ), Андрій Дикань (Спартак Москва, Росія).

Захисники: Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (обидва - Шахтар Донецьк), Артем Федецький (Карпати Львів), Андрій Русол, Віталій Мандзюк (обидва - Дніпро Дніпропетровськ).

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва - Динамо), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - Дніпро), Максим Калиниченко (Таврія Сімферополь), Олексій Гай (Шахтар), Едмар (Металіст Харків), Анатолій Тимощук (Баварія Мюнхен , Німеччина).

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва - Динамо), Марко Девич (Металіст), Олексій Антонов (Дніпро), Андрій Воронін (Динамо Москва, Росія).

Оголошуючи список, Блохін також зазначив, що попереду ще два тури національного чемпіонату і єврокубкові матчі, тому не виключені корекції в складі, пов'язані з можливими ушкодженнями гравців.

Збір національної команди розпочнеться 8 серпня на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі. 9 серпня збірна прибуде до Харкова, де увечері проведе передматчеве тренування, а на наступний день зіграє зі шведами.

Трансляція матчу збірних України і Швеції відбудеться на телеканалі "Інтер". Початок о 21:00.

Квитки на майбутній поєдинок, ціна яких складе від 25 до 300 грн, вже надійшли в продаж.

Зараз ви читаєте новину «Блохін викликав до збірної Антонова і повернув Калиниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути