Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 13:33

Блохін викличе Вороніна на матчі з Узбекистаном та Францією

Блохін викличе Вороніна на матчі з Узбекистаном та Францією

Яскрава гра в останніх турах російської Прем'єр-Ліги форварда московського "Динамо" Андрія Вороніна не залишилася непоміченою тренерським штабом національної збірної України.

За інформацією "Чемпионат.ру", після 29-го туру чемпіонату України, головний тренер національної команди Олег Блохін планує оголосити склад збірної, який буде готуватися до двох товариських матчів: проти збірної Узбекистану в Києві (1 червня) та команди Франції в Донецьку (6 червня).

Однак з легіонерами, які будуть викликані на цей збір, Блохін визначився вже зараз. Крім воротаря Андрія Диканя з "Спартака" і півзахисника Анатолія Тимощука з "Баварії", наставники збірної вирішили знову запросити Андрія Вороніна.

Востаннє форвард московського "Динамо" грав за збірну у жовтні минулого року. Тоді збірна України під керівництвом Юрія Калитвинцева на своєму полі зіграла внічию з командою Канади -2:2.

Зараз ви читаєте новину «Блохін викличе Вороніна на матчі з Узбекистаном та Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути