неділя, 14 жовтня 2012 11:00

Блохін подивиться матч Україна - Чорногорія під наглядом лікарів

Блохін подивиться матч Україна - Чорногорія під наглядом лікарів
Матч Молдова - Україна Блохін подивився під дією заспокійливих препаратів ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Тиждень тому головному тренеру "Динамо" Олегу Блохіну в клініці "Борис" була проведена операція.

З кожним днем самопочуття Олега Володимировича поліпшується і, не виключено, що наступного тижня пацієнт залишить лікарняну палату. Коли чекати цього моменту, розповів президент "Бориса" Михайло Радуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України не змогла обіграти Молдову

"Ми не хочемо ризикувати, не потрібно поспішати. День-два в цій ситуації нічого не вирішують. Якби це був не Блохін, а людина з іншими емоціями, іншим родом діяльності, його можна було б перевести в домашні умови. Але з урахуванням усіх особливостей, поки краще, щоб він знаходився в клініці, під постійним наглядом лікарів.

Якщо матч "Динамо" з "Дніпром" Олег Блохін не дивився (йому пізніше був повідомлений результат) то поєдинок збірних Молдови та України, головний тренер "Динамо" мав можливість подивитися у прямій телетрансляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нічия - не негативний результат" - Баль

"Він його дивився. Ми дозволили, під контролем лікаря. Попередньо ввели спеціальні заспокійливі медикаменти. Ми задоволені його станом. Але ні я, ні медичний персонал на тему цієї гри йому питання не задавали. Щоб не будити звіра, не викликати емоцій", - розповів Михайло Радуцький.

Коли ж тренер залишить клініку, на це питання офіційного сайту точної відповіді поки у Радуцького немає: "У вівторок пройде матч Україна - Чорногорія. Олег Блохін буде дивитися його в своїй палаті під наглядом лікарів, але вже без введення заспокійливих препаратів. Подивимося на його стан, емоції. Після цього і приймемо рішення".

Зараз ви читаєте новину «Блохін подивиться матч Україна - Чорногорія під наглядом лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути