вівторок, 10 січня 2012 12:11

Блаттер потанцював з Шакірою на врученні "Золотого м'яча"
11

Фото: Фото: Reuters

Аргентинський форвард іспанської "Барселони" Лео Мессі втретє поспіль став володарем "Золотого м'яча". Церемонія нагородження відбулася 9 січня в швейцарському Цюріху.

Після отримання нагороди Мессі заявив, що хотів би розділити цю честь з Хаві Ернандес.

"Мені дуже приємно отримати цю нагороду в третій раз. Це неймовірна честь. Я б хотів подякувати всім, хто голосував за мене, моїх друзів, моїх партнерів по "Барселоні" і збірної Аргентини, тренера і його помічників, фізіотерапевтів - кожного, хто має відношення до "Барси". Для мене це дуже особлива нагорода. Я збираюся розділити цю честь з Хаві, ми в четвертий раз на церемонії в Цюріху і, повірте, грати з ним - одне задоволення. Хаві, ти заслуговуєш цієї нагороди так само, як і я. Без тебе я б нічого не отримав, а тому хочу сказати спасибі за те, що в мене є такий хороший друг", - заявив Мессі після отримання "Золотого м'яча" з рук колишнього нападаючого збірної Бразилії Роналдо.

Сезон 2010/11 вийшов у Мессі вдалим. Аргентинець 31 раз вийшов в стартовому складі в чемпіонаті Іспанії і забив 31 гол. Усього на його рахунку виявився 53 м'ячі, а каталонці втретє поспіль стали чемпіонами країни (п'ятий чемпіонський титул в кар'єрі Мессі). У 13 матчах Ліги чемпіонів 24-річний нападник забив 12 м'ячів і, повторивши рекорд турніру, втретє поспіль став його кращим снайпером.

Гостем церемонії була знаменита колумбійська співачка Шакіра, з якою президент ФІФА Зепп Блаттер дозволив собі трохи потанцювати.

Кращою футболісткою світу 2011 року стала півзахисниця збірної Японії Хомаре Сава.

Зараз ви читаєте новину «Блаттер потанцював з Шакірою на врученні "Золотого м'яча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути