неділя, 01 липня 2012 18:37

Блан йде зі збірної Франції - ЗМІ

Блан йде зі збірної Франції - ЗМІ
Блан не знайшов спільної мови з французькими футбольними чиновниками. Фото: reuters.com

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан, контракт якого закінчується після завершення Євро-2012, більше не буде тренувати команду. Як повідомляє французьке видання L'Equipe, таке рішення було прийнято після переговорів Блана з чиновниками з місцевої федерації футболу.

Лоран Блан очолив збірну Франції в 2010 році після того, як вона провалила чемпіонат світу в ПАР. Блан значно оновив склад, в результаті чого команда посіла перше місце у своїй відбірковій групі до Євро-2012, а у фінальній стадії турніру дійшла до чвертьфіналу, поступившись у ньому Іспанії (0:2). У груповому етапі французи зіграли внічию з англійцями (1:1), обіграли Україну (2:0) і програли шведам (0:2).

Під час Євро-2012 у збірній Франції сталося кілька конфліктів. Так, після гри зі шведами в роздягальні посварилися гравці Самір Насрі і Алу Діарра. Після чвертьфіналу Насрі матом вилаяв журналіста телеканалу TF1, що викликало великий резонанс у ЗМІ.

За словами президента УЄФА Мішеля Платіні, новим головним тренером збірної Франції може стати Дідьє Дешам, який вирішив залишити "Марсель". Вибирати нового тренера буде Федерація футболу Франції.

Що стосується подальшої кар'єри Блана, то раніше повідомлялося, що він може очолити один з європейських клубів - наприклад, міланський "Інтер" або лондонський "Тоттенхем". Втім, основним кандидатом на пост тренера "Тоттенхема" є португалець Андре Віллаш-Боаш.

Зараз ви читаєте новину «Блан йде зі збірної Франції - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути