четвер, 03 вересня 2009 17:55

БК "Київ" визначився з тренером

БК "Київ" визначився з тренером

На посту головного тренера БК "Київ" у прийдешньому сезоні працюватиме Віталій Черній, який раніше очолював дубль столичного клубу. До такого рішення сьогодні прийшло керівництво київських "вовків". На цій посаді він змінив серба Сашу Обрадовіча, який залишив команду після закінчення минулого сезону.

"Ми продовжуємо дотримуватися курсу, яким пішли в середині минулого сезону. Наша мета - створити конкурентоспроможний колектив з українських виконавців, - розповів генеральний директор БК "Київ" Віталій Хоменко. - Вибір впав саме на кандидатуру Чернія багато в чому завдяки тому, що нині кістяк нашої команди складають вихованці Віталія Миколайовича. Лукашов, Кравцов, Пустозвонов, Липовий - всі ці хлоп"ята вже довели свою спроможність. Ми віримо, що і їх наставникові цілком по плечу керувати першою командою.

Допомагати Чернію будуть два асистенти: Ігор Яценко і В"ячеслав Шаблінський (В"ячеслав Володимирович також керуватиме дублюючим складом "вовків") . Саме це тренерське тріо вже три тижні готує "вовків" до прийдешнього сезону. На даному етапі гравці працюють в режимі дворазових тренувань. Вранці на стадіоні олімпійської бази "Святошино" вся увага сконцентрована на поліпшенні швидкісно-силових кондицій, а ввечері на паркеті рідного "Мередіана" кияни шліфують нюанси індивідуальної техніки. На початку нинішнього тижня акцент потихеньку почав зміщуватися у бік тактики: окрім взаємодій в парах і трійках почали додаватися командні дії в захисті і позиційний напад.

До речі, в минулий четвер до роботи приступили гравці, які були задіяні в національній збірній (Олег Салтовець, Денис Лукашов, Максим Пустозвонов і В"ячеслав Кравцов). Також з командою тренується Роман Гуменюк, який повернувся з оренди в рівненському "Пульсарі". Що стосується потенційних новачків, то нині на перегляді знаходиться досвідчений форвард Дмитро Брянцев, який в минулому сезоні також виступав в рівненському клубі, де його статистика склала 12,3 очка і 3,5 підбирань в середньому за гру Суперліги.

За матеріалами БК Киев

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" визначився з тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути