вівторок, 10 червня 2008 14:19

БК "Київ" очолить визначний сербський баскетболіст?

За повідомленням сербських і німецьких ЗМІ, Саша Обрадович найближчим часом підпише контракт з БК "Київ" і стане головним тренером віце-чемпіонів України.

Однак директор БК "Київ" Віталій Хоменко не підтвердив цю інформацію, повідомляє "Чемпіон" з посиланням на basket.com.ua .

Між тим відбулася прес-конференція керівництва німецького "Рейн Енерджи", на якій було представлено нового головного тренера команди Драшко Продановича. Продановича називали тіньовим керманичем команди, не зважаючи на присутність Обрадовича. Водночас, президент німецького клубу підтвердив підписання контракту Саші Обрадовича з БК "Київ".

Обрадович був дуже відомим гравцем виступаючи в таких командах як "Црвена Звєзда", "Альба", "Кельн", "Будучность" і "Рома". Грав за національну збірну Югославії (чемпіон Європи 1995 й 1997 років, чемпіон світу 1998 року, срібний призер олімпійських ігор 1996 року).

Як тренер 2005 року очолив німецький "Рейн Енерджи" і одразу взяв чемпіонство. У сезоні 2006/07 став володарем Кубка Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" очолить визначний сербський баскетболіст?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути