Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2012 19:47

Біля "Олімпійського" "беркутівці" оточили прихильників Тимошенко

Біля "Олімпійського" "беркутівці" оточили прихильників Тимошенко
Виникла сутичка з невідомою особою. Фото: Reuters

Неподалік НСК "Олімпійського" 40 "беркутівців" оточили 16 прихильників опозиції, які принесли банери, зміст яких був направлений проти Євро-2012 та влади. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Колона прихильників опозиції, які несли прапори "Батьківщини", йшла у напрямку до "Олімпійського". Біля Центральної Синагоги їх зустріла група з 40 "беркутівцями" та оточила в кільце. Після цього активісти намагалися розвернути два банери. Але один невідомий пробрався через оточення до активістів та почав видирати транспарант. Через це виникла сутичка. На землі опинилися двоє людей, один з яких - "беркутівець".

В результаті заворушення невідомому вдалося захопити банер та втекти у невідомому напрямку. Після цього 16 активістів залишилися у кільці. Їх й досі не випускають. Вони скандують "Банду — геть" і демонтрують листівки з фотографією Юлії Тимошенко та написом "Невинна".

Через 10 хв після інциденту до місця підігнали автозак. Навколо кільця зібралося чимало людей, серед яких іноземні фанати. Деякі навіть пропонують активістам воду. Серед оточених також опинився журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Біля "Олімпійського" "беркутівці" оточили прихильників Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути