Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2012 12:31

"Більше засмутився через наш виступ на Євро-2012, ніж через аварію" - Рогачов

"Більше засмутився через наш виступ на Євро-2012, ніж через аварію" - Рогачов

У вівторок вдень футзальна збірна України потрапила у залізничну аварію у Хорватії. Потяг з командою зійшов з рейок по дорозі з міста Спліт у столичний Загреб. Він зупинився в десяти метрах  від крутого обриву.

"Нічого серйозного не сталося, - каже Gazeta.ua гравець збірної України та львівської "Енергії" Євген Рогачов. - Просто втратили багато часу поки чекали на інший потяг. У нашій делегації було 24 людини. Ніхто не постраждав, всі у порядку. Правда, відразу навіть не всі зрозуміли, що трапилося."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг з українськими футзалістами ледь не зірвався з обриву в Хорватії

Новий потяг приїхав через три години.

"Ми просто сиділи у вагоні і чекали. Додому я не телефонував. Потяги прийшли з двох сторін. Один із них повіз нас до Загреба. У потязі їхала тільки наша збірна та місцеві жителі. В Україну повернулися близько12 години ночі. Через аварію ми спізнилися на літак. Ми повинні були вилетіти о 15:20, а зробили це о пів на сьому вечора. Зараз якраз добираюся до Львова. Ставлення до поїздів не змінилося. Нічого такого не сталося, щоб я перестав користуватися цим видом транспорту."

Потяг зійшов з рейок через сильну хуртовину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські футзалісти програли Хорватії

"Причиною аварії стали погані погодні умови, падала сильна хуртовина. Наш потяг був невеликим, мав три вагони, всі місця сидячі. Ми їхали у першому вагоні, відразу за кабіною машиніста."

У Хорватії триває чемпіонат Європи з футзалу. У чвертьфіналі турніру команда Геннадія Лисенчука у серії пенальті поступилася господарям першості — 1:3.

"Якщо чесно, то більше засмутився через наш виступ на турнірі, ніж через аварію. Коли про неї стало відомо у пресі, телефонували родичі та друзі. Я всіх заспокоїв."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футзал. Хорвати не пустили збірну України в півфінал Євро-2012

Загалом у Хорватії збірна України зіграла три матчі. У перших двох українці перемогли Словенію — 6:3 і програли Іспанії — 1:4.

Зараз ви читаєте новину «"Більше засмутився через наш виступ на Євро-2012, ніж через аварію" - Рогачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути