понеділок, 04 листопада 2013 12:16

Квитки на матч Україна - Франція можуть "пролетіти" повз каси

Квитки на матч Україна - Франція можуть "пролетіти" повз каси
НСК "Олімпійський" прийме матч Україна - Франція. Фото: ria.ru

Комерційний партнер Федерації футболу України компанія UFI, яка займається реалізацією квитків на матчі збірної України, оголосила про завершення продажу квитків на поєдинок плей - офф кваліфікації чемпіонату світу-2014 Україна - Франція, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Квитки з'явилися у продажу 24 жовтня і були доступні тільки через сайт UFI. При цьому забронювати квитки було дуже проблематично: портал просто не витримував навантаження. З метою обробки всіх платежів 30 жовтня адміністрація сайту призупинила продаж.

Продовжити продаж квитків обіцяли 1 листопада в 12:00. Потім відновлення роботи перенесли на 16:00. До вечора п'ятниці на сайті з'явилося наступне повідомлення: "У зв'язку з повним бронюванням всіх виділених для продажу через сайт місць, продаж квитків на матч Україна - Франція закрито".

Також повідомлялося, що в касах "Олімпійського" квитки з'являться з 11 листопада. Але, судячи з усього, в організаторів у наявності залишається невелика кількість квитків. Останні, швидше за все, направлять на задоволення колективних заявок.

У касах стадіону поява квитків можлива лише в тому випадку, якщо від частини своєї квоти відмовляться французи. А це - 5 % квитків від місткості НСК "Олімпійський", який здатний прийняти 69 тисяч уболівальників.

Тим часом, на сайтах безкоштовних оголошень вже є десятки пропозицій про продаж квитків на матч Україна - Франція. Продають їх в 4-5 разів дорожче за номінал. Приміром, квитки в секторах за воротами, номіналом 50 грн., пропонують за 250-300 грн.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч Україна - Франція можуть "пролетіти" повз каси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути