середа, 25 березня 2020 09:04

Біль у суглобах - Мальдіні розповів про перші симптоми коронавірусу

Біль у суглобах - Мальдіні розповів про перші симптоми коронавірусу
Паоло Мальдіні був одноклубником Андрія Шевченка. За "Мілан" він зіграв 902 матчі. Фото Рейтер

Технічний директор "Мілана" Паоло Мальдіні стверджує, що коронавірусом перехворіли всі члени його сім'ї. Напередодні стало відомо, що символ "россонері" і його син Даніель йдуть на поправку.

"Від кого я заразився? Не знаю. У дружини довго була застуда, дуже дивна, вона 3 тижні провела в ліжку. Але це було ще в середині лютого. Крістіан, наш старший син, живе з нами, він теж хворів. Йому було найгірше. У мене перші симптоми з'явилися 5 березня. Біль у суглобах і м'язах. Гарячка, температура була 38,5. Наступного дня мені потрібно було в Міланелло, але я залишився вдома. Пропустив матч із "Дженоа". Футболістів "Мілана" не бачив 2 тижні. Ніхто з них не заражений", - цитує Мальдіні footballua.tv

"Дружина і Крістіан зробили тест, у них немає коронавірусу. Але ми впевнені, що вони вже просто одужали.

Приймав тільки тахіпірін (аналог парацетамолу. - Gazeta.ua). Ніяких противірусних препаратів, тому що проблем із диханням у мене не було. Я не міг відразу здати тест. Спочатку не було можливості, тому що мої симптоми могли бути звичайним грипом. Потім я дізнався, що товариш, з яким я бачився 23 лютого, хворий на коронавірус, як і ще 1 людина, що зі мною працює. Ми не знаємо, з кого все почалося.

Як я здавав тест? Приїхали лікарі: в рукавичках, масках, але жодних скафандрів. Це було минулого вівторка. Через 2 дні прийшов результат - позитивний.

Я вже розумів, що заразився. Відчував, що це не грип. Тим більше, я щеплений від грипу. Звичайно, трохи переживав. У мого друга були проблеми з диханням. Він потрапив до лікарні в Леньяно, не спить, у нього кошмари. Мені легше. Я просто проводжу 18 днів із родиною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фатіх Терім захворів на коронавірус

Через пандемію коронавірусу всі основні європейські чемпіонати призупинили сезон. Серія А також пішла на карантин і, швидше за все, не повернеться раніше початку травня.

Зараз ви читаєте новину «Біль у суглобах - Мальдіні розповів про перші симптоми коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути