Ексклюзиви
субота, 21 січня 2012 18:02

Біатлон. Антхольц. Мас-старт пройшов без українців

Біатлон. Антхольц. Мас-старт пройшов без українців

Чоловічий мас-старт в Анхольці вийшов просто дивовижним. Особливо приємною гонка вийшла для Андреаса Бірнбахера та його вболівальників: новий лідер збірної Німеччини зумів на фініші виграти суперництво в Антона Шипуліна і Мартена Фуркада і здобути свою вже третю перемогу в сезоні.

Причому, обидва мас-старти залишилися в переможному активі німця. Зовсім трохи не вистачило до подіуму вчорашньому тріумфатору спринту Фредріку Ліндстрому. Вся перша четвірка обійшлася на чотирьох рубежах одним промахом. А ось єдиний стовідсотковий стрілок мас-старту, Міхал Шлезінгр, став сьогодні п'ятим.

У загальному заліку продовжує лідирувати Мартен Фуркад, причому тепер його лідерство ще більш впевнене: Еміль Свендсен, який йде другим, не потрапив сьогодні навіть в десятку і тепер відстає від лідера на 27 балів. Третім залишається Анді Бірнбахер, але завдяки своїй перемозі можна говорити про те, що і він включається в боротьбу за жовтий біб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлон. Антхольц. Француженки виграли естафету, українки стали п'ятими

Українським уболівальникам не вдалося вболівати в цій гонці за своїх улюбленців. Сергій Седнєв, який заробив право стартувати у гонці, через невелике нездужання змушений був відмовитися від виходу на трасу.

Зате завтра нас чекають дві захоплюючі гонки за участю наших спортсменів: жінки проведуть гонку з масовим стартом, а чоловіки позмагаються в естафеті.

1. Андреас Бірнбахер (0+0+1+0) 38:45.7
2. Антон Шипулін (0+0+1+0) +0.1
3. Мартен Фуркад (0+0+0+1) +0.3

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Мас-старт пройшов без українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути