четвер, 09 квітня 2009 15:52

Безсонова вперше після Пекіна вийде на килим

Безсонова вперше після Пекіна вийде на килим

11-12 квітня за підтримки Національного олімпійського комітету України в Київському Палаці спорту пройде Міжнародний турнір з художньої гімнастики Гран-Прі 2009 "Кубок Дерюгіної".

Найсильніші грації з 25-ти країн завітають до столиці України. Всі уболівальники з нетерпінням очікують на виступ дворазової бронзової призерки Олімпійських ігор Анни Безсонової, яка вперше після Пекіна вийде на гімнастичний килим у змаганнях такого рівня.

Окрім Анни нашу команду представлятимуть ще три гімнастки – Аліна Максименко, Дар"я Кушнірова, Валерія Шурхал і Анна Різатдінова.

Розклад турніру:

11 квітня:

11:00-20:00 – змагання "Кубок Дерюгіної"

17:00 – церемонія відкриття

12 квітня:

16:00-18:30 – фінал Гран-Прі 2009

18:30 – церемонія нагородження

Довідка "Gazeta.ua"

Ганна Володимирівна Безсонова (29 липня 1984 в Києві, УРСР, СРСР) - спортсменка, яка представляє художню гімнастику, виступає в індивідуальній першості. Тренується в Києві, в школі Дерюгіних (школа художньої гімнастики Альбіни та Ірини Дерюгіних).

Ганна Бессонова виросла в спортивній сім"ї. Батько Ганни - відомий у минулому футболіст київського "Динамо" Володимир Безсонов, а мама - чемпіонка світу в групових вправах з художньої гімнастики Вікторія Безсонова. Вікторія Безсонова не збиралася віддавати дочку в гімнастику. Швидше бачила її на балетній сцені. Проте в п"ять років дочка категорично заявила, що хоче бути гімнасткою. Так під безпосереднім керівництвом мами почалися заняття художньою гімнастикою.

У послужному списку Ганни Безсонової чималий набір титулів - 4-разова Чемпіонка світу, володарка Кубка світу в 3 вправах, 3-разова чемпіонка Європи, 2-разова бронзова призерка Олімпійських ігор.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Безсонова вперше після Пекіна вийде на килим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути