субота, 20 березня 2010 22:48

Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"

Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"

20-21 березня в київському Палаці спорту проходить 18-й міжнародний турнір з художньої гімнастики "Кубок Дерюгіної". Змагання входять в серію Гран-прі.

Для гімнасток турнір стане одним з головних етапів підготовки до чемпіонату Європи, а для юніорів ці змагання матимуть ще більшу вагу. За їх результатами можна буде забезпечити собі участь в Юнацьких Олімпійських іграх, які в серпні цього року відбудуться вперше.

Сьогодні відбулася офіційна церемонія відкриття змагань. Квитки коштують 15, 20, 25 гривень. У Палаці спорту продають одяг та інвентар для гімнасток, сувенірну продукцію. Футболку з назвою турніру можна купити за 120 гривень, фотографії гімнасток коштують дві гривні. Особливою популярністю у покупців користуються знімки Ганни Безсонової.

Дворазова бронзова призерка Олімпійських Ігор завершила спортивну кар"єру, але взяла участь у показовому виступі збірної України на відкритті турніру. На прес-конференції, присвяченій турніру, Ірина Дерюгіна заявила, що головною подією цього року буде прощання з Безсоновою. Це стане родзинкою "Кубка Дерюгіної-Нафтогаз-2010".

"Я не хочу говорити, що це буде, хай глядачі приходять в Палац спорту. Молодим дівчаткам з нашої команди без неї буде дуже складно. Але Ганна про нас не забуває, вона щодня приходить в зал, тренується, вона в прекрасній спортивній формі. Отже, можливо, її рішення попрощатися з художньою гімнастикою тимчасове, і, можливо, коли-небудь ми її ще побачимо на змаганнях", - сказала Дерюгіна.

Сьогодні перше місце у багатоборстві завоювала росіянка Дар"я Дмітрієва. Друге і третє місця зайняли українки – Аліна Максименко і Анна Різатдінова відповідно.

Завтра, об 11:30 змагатимуться юніори, о 14:30 – дорослі художниці. О 16:50 відбудеться церемонія закриття турніру і показові виступи.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути