Ексклюзиви
середа, 15 січня 2014 17:31

Без Мессі: УЄФА назвав свою версію символічної збірної року

Без Мессі: УЄФА назвав свою версію символічної збірної року
Роналду та Ібрагімович випередили Мессі у голосуванні вболівальників ФОТО: lenta.ru

Аргентинський нападник іспанської "Барселони", єдиний в історії чотириразовий володар "Золотого м'яча" Ліонель Мессі не потрапив до символічної збірної 2013 року, складеної за підсумками голосування відвідувачів офіційного сайту УЄФА.

До складу збірної потрапили два нападники: португалець Кріштіану Роналду, який виступає за мадридський "Реал", і швед Златан Ібрагімович з французького ПСЖ. Роналду включили до символічної збірної 420 тисяч з 525 тисяч чоловік, що взяли участь в голосуванні. За Ібрагімовича проголосували 256 тисяч осіб. Мессі, за якого було віддано 222 тисячі голосів, посів серед нападників третє місце і в символічну збірну не потрапив.

Найбільше голосів (444 тисячі) отримав захисник мюнхенської "Баварії" Філіп Лам. Друге місце зайняв Роналду, третє - півзахисник "Баварії" Франк Рібері.

Місце у воротах символічної збірної зайняв Мануель Нойер з "Баварії". Четвірку захисників склали Лам, Тіаго Сілва з ПСЖ, Серхіо Рамос з "Реала" і Давид Алаба з "Баварії". У півзахист потрапили Рібері, Гарет Бейл з "Реала", Марко Ройс з дортмундської "Боруссії" і Месут Езіл з лондонського "Арсеналу". Ібрагімович і Роналду склали пару в атаці.

Як зазначає сайт УЄФА, Роналду потрапив у символічну збірну року увосьме, що стало рекордом. Мессі до цього входив до символічної збірної сайту УЄФА п'ять років поспіль (вперше він потрапив у неї за підсумками 2008 року).

Зараз ви читаєте новину «Без Мессі: УЄФА назвав свою версію символічної збірної року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути