субота, 24 жовтня 2009 13:13

Бетао вимагає гроші у свого колишнього клубу

Бетао вимагає гроші у свого колишнього клубу
В даний час в судах Бразилії розглядається як мінімум 10 трудових суперечок, пов"язаних з можливою неповною виплатою "Корінтіанс" грошей, що належать футболістам, які залишили клуб. Серед цих процесів найбільшу увагу привертає "справа Бетао".

Вихованець "Корінтіанс", а нині гравець київського "Динамо" Бетао був удостоєний меморіальної таблички за 15 років служби в клубі. З цієї нагоди у свій час клуб направив Бетао офіційного листа. Однак у цю п"ятницю табличку прибрали з Музею слави "Корінтіанс" у зв"язку зі зверненням Бетао до суду.

Гравець вимагає певний відсоток від суми, яку отримав клуб за показ матчів з його участю. Футболістам команди за законом виплачується 20% від суми, що виділяється телекомпаніями. На даний момент "Корінтіанс" і Бетао не прийшли до угоди про те, скільки належить спортсмену за сім років виступів в рамках професійного контракту, повідомляє Lancepress.

dynamomania.com
Зараз ви читаєте новину «Бетао вимагає гроші у свого колишнього клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути