понеділок, 31 жовтня 2011 10:32

"Бешикташ" косить епідемія грипу

"Бешикташ" косить епідемія грипу

Стамбульський "Бешикташ" за кілька днів до матчу з київським "Динамо" продовжує випробовувати кадрові проблеми.

До травм Ретчбера, Торамана і Дага тепер додалася і інфекційна напасть, яка вже вивела з ладу двох провідних виконавців Чорних орлів.

Як з'ясувалося, напередодні вчорашнього поєдинку "Бешикташа" проти "Сівасспора" (3:1), що проходив в рамках чергового туру чемпіонату Туреччини, ознаки грипу були виявлені відразу у двох гравців стамбульської команди.

Першим захворів провідний хавбек Чорних орлів Мехмет Ауреліо, який з цієї причини не потрапив в заявку на згаданий поєдинок. Також на біль у горлі перед грою скаржився захисник "Бешикташа" Ісмаїл Койбаші.

За рішенням лікарів він все-таки вийшов на матч на уколах, проте в перерві зустрічі поскаржився на погане самопочуття і не зміг продовжити гру.

В даний момент Ауріеліо і Койбаші знаходяться в одній з стамбульських клінік. Передбачається, що там вони проведуть не більше доби, але чи зможуть ці виконавці зіграти проти "Динамо" - велике питання.

Зазначимо, у "Динамо" під питанням участь у стамбульському протистоянні голкіпера Олександра Шовковського і захисника Тараса Михалика, які отримали ушкодження в матчі чемпіонату України проти "Ворскли". Про ступінь тяжкості їх травм стане відомо пізніше.

Нагадаємо, матч четвертого раунду групового турніру Ліги Європи відбудеться у четвер, 3 листопада. Гру транслюватиме телеканал 2+2. У першому поєдинку, який відбувся в Києві, динамівці змогли на останніх хвилинах матчу вирвати у стамбульців перемогу - 1:0.

Повідомлялося також, фан-клуб київського "Динамо" почав реалізацію квитків на виїзний матч четвертого туру групового етапу Ліги Європи з турецьким "Бешикташем".

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" косить епідемія грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути