середа, 07 вересня 2016 17:51

Бернард готовий зіграти з "Динамо"

Тайсон ще не повернувся з Бразилії, а Бернард тренується у загальній групі. Такі останні новини зі стану донецького "Шахтаря" перед матчем з київським "Динамо".

Сьогодні "гірники" провели відкрите тренування для ЗМІ і показали, як готуються до українського "класико".

Напередодні Тайсон дебютував у збірній Бразилії у відбірному матчі Кубка світу проти Колумбії. Півзахисник вийшов на заміну на 86-й хвилині замість Габріеля Жезуса. Зустріч завершилася перемогою бразильців. Тепер Тайсон вже заграний за свою рідну команду і не зможе виступати за збірну України.

Автор: shakhtar.com
 

А от Марлос ще може одягнути синьо-жовту футболку.

"Дивився матч Україна — Ісландія (1:1). Мені було дуже цікаво. Можу сказати, що стиль гри української збірної змінився. Після приходу Шевченка команда заграла краще. А ситуація щодо мене обговорюється, але ніякої конкретики поки немає. Я ще не прожив 5 років в Україні. Будемо думати", - сказав Марлос перед початком тренування.

За індивідуальною програмою працювали Марсіо Азеведо та Антон Каніболоцький. Микола Матвієнко, як і Тайсон, ще не встиг повернутися з молодіжної збірної України.

А от Бернард, який травмувався у матчі проти "Чорноморця", вже відновився і працює у загальній групі.

"У нього все добре. Він досить швидко відновився. Думаю, він повністю готовий до наступного матчу. Для "Шахтаря" ще один сильний гравець - це плюс. Разом, будучи згуртованими, ми зможемо досягти великих перемог", - сказав Фред журналістам.

Автор: shakhtar.com
 

Поки бразилець ділився з пресою своїми думками з приводу майбутнього матчу з "Динамо" вже стукнула 10:00. Це час початку тренування. Дисциплінований і суворий Ярослав Ракицький спочатку сказав тренерам, що вже час починати. А потім підійшов до Фреда і потягнув на поле зі словами "Все, пішли на тренування". Але опорник вирвався і продовжив відповідати на питання.

Тренування тривало близько півтори години. Футболісти бігали, а також виконували вправи тактичного характеру. Завтра "гірники" вилетять до Харкова.

Автор: shakhtar.com
 

Матч "Шахтар" - "Динамо" пройде 9 вересня о 21:00 на стадіоні "Металіст". Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хачеріді зможе зіграти з "Шахтарем"

Зараз ви читаєте новину «Бернард готовий зіграти з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути