четвер, 15 березня 2007 17:18

Берлусконі готовий витратити на Рональдіньйо 145 мільйонів

 

Президент італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі, 70 років, заявив, що готовий витратити на придбання півзахисника "Барселони" Роналдіньйо, 26 років, рекордну для футбольного трансферного ринку суму - 75 мільйонів фунтів стерлінгів (145 мільйонів доларів), інформує Лента.ру.

Колишній прем"єр-міністр Італії вважає, що слушний для операції час настав. Оптимізм Берлусконі викликаний тим, що на цьому тижні брат і агент Роналдіньйо Роберто де Ассіс зустрівся з представниками "Мілана" на чолі з віце-президентом Адріано Галліані. Родичеві бразильця було запропоновано контракт на 11,6 мільйона доларів в рік плюс всі доходи від реклами футболіста.

У січні цього року "Мілану" вдалося купити форварда "Реала" бразильця Роналдо. При цьому, як відзначає видання Il Cavaliere, операція стала можливою не в останню чергу тому, що бразилець отримав всі рекламні права.

У 2005 Роналдіньйо продовжив контракт з "Барселоною" до 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі готовий витратити на Рональдіньйо 145 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути