пʼятниця, 13 жовтня 2017 12:07

"Берегтися заради гри з "Динамо" не будемо" - Степаненко

"Берегтися заради гри з "Динамо" не будемо" - Степаненко
Сьогодні "Шахтар" зіграє з "Ворсклою" центральний матч 12-го туру

Сьогодні в Україні поновлюється чемпіонат після перерви на поєдинки збірних. 12-й тур прем'єр-ліги відкриють донецький "Шахтар" і полтавська "Ворскла" матчем в Харкові.

В наступному турі "Динамо" і "Шахтар" зіграють матч у Києві. Він пройде 22 жовтня на "Олімпійському". Віце-капітан "гірників" Тарас Степаненко запевняє, що берегти себе до зустрічі з киянами ніхто не буде.

А 17 жовтня "Шахтар" зіграє на виїзді матч групового етапу Ліги чемпіонів проти нідерландського "Фейєноорда" (текстовий онлайн на нашому сайті, прямий ефір - канал "Україна").

"Для "Шахтаря" важливий абсолютно кожен поєдинок. Берегтися заради гри з "Динамо" не будемо, - каже Тарас. - Тільки якщо ми будемо крок за кроком йти від матчу до матчу, то зможемо залишитися на вершині турнірної таблиці і зайняти необхідне місце в групі Ліги чемпіонів. Зараз для нас найважливіший матч - з "Ворсклою", потім команду чекає зустріч з "Фейєноордом", а вже потім будемо готується до гри проти "Динамо".

"Ворскла" зараз йде на третьому місці в чемпіонаті України.

"Перед кожною грою у нас стоїть завдання досягти максимального результату. Я думаю, що при активній підтримці нашого керівництва, ми можемо домогтися гарних результатів. Але не варто дивитися так далеко вперед. До нашої мети ми хотіли б рухатися крок за кроком.

Якщо подивитися, то за винятком "Динамо" і "Шахтаря", всі команди одного рівня. Хотілося б відзначити і нашу підготовку, яка принесла свої плоди. А в загальному, приємна несподіванка, але сказати, що це сенсація, теж не можна. Ми багато працювали, і плоди цієї роботи пожинаємо зараз. Але на цьому зупинятися не варто, потрібно працювати далі, адже в нашому чемпіонаті можна очікувати абсолютно будь-яких результатів. Тут немає команд, які обігравали б суперника з великим рахунком. Таке в кожному турі буває рідко", - каже воротар "Ворскли" Богдан Шуст.

Перед поєдинком біля Fan Shop "гірників" працюватиме фан-зона з конкурсами та виступом музичної групи. Також для уболівальників доступна вулична їжа, приготована на грилі, зігріваючі напої і дитячий майданчик з аніматорами.

У чаші ОСК "Металіст" для глядачів - DJ і танцювальне шоу. Завершаться навколоматчеві активності презентованим на зустрічі з "Карпатами" вогняним шоу під час виходу футболістів на поле.

12-й тур УПЛ

Шахтар - Ворскла

13 жовтня, 19.00, "Металіст"

Сталь - Зоря

14 жовтня, 17.00, "Оболонь-Арена"

Верес - Маріуполь

14 жовтня, 17.00, "Арена Львів"

Зірка - Карпати

15 жовтня, 14.00, стадіон "Зірка"

Олімпік - Олександрія

15 жовтня, 17.00, "Динамо ім. Лобановського"

Чорноморець - Динамо

15 жовтня, 19.30, "Чорноморець"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" наллє уболівальникам чаю під час матчу з "Ворсклою"

Після 11 турів "Шахтар" лідирує в чемпіонаті з 28 очками. В "Динамо" - друге місце і 24 пункти. "Ворскла" замикає трійку з 21 балом.

Зараз ви читаєте новину «"Берегтися заради гри з "Динамо" не будемо" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути