середа, 27 грудня 2006 13:40

Бенітес продовжує вірити в Крауча

Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес в черговий раз заявив, що не планує розлучатися з нападаючим Пітером Краучем, 25 років Напередодні форвард провів не найкращий матч проти "Блекберна" (0:1). Крауч втратив кілька гольових моментів і після заміни на початку другого тайму не приховував свою невдоволення, повідомляє Sky Sport.

У вчорашній зустрічі нападаючий збірної Англії вперше за останній місяць вийшов в стартовому складі. Бенітес відзначив: щоб відчути упевненість, Краучу потрібно просто забити.

- У Крауча були три непогані епізоди, коли він бив головою. Але він їх не використав. Потрібно не втрачати такі можливості. Адже в команді є інші нападаючі. І вони добре грають і забивають. А той, хто більше забивають, отримує більше довіри, - натякнув Бенітес.

- Але я задоволений Краучем. Нам потрібний гравець такого плану. Він все робить правильно, але трохи недопрацьовує в кінцівці, - сказав також Бенітес.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес продовжує вірити в Крауча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути