неділя, 13 червня 2021 00:21

Бельгія розтоптала Росію

Бельгія розтоптала Росію

Збірна Бельгії перемогла в Петербурзі збірну Росії – 3:0 і очолила групу "В". Двічі відзначився Ромелу Лукаку, ще один гол записав на свій рахунок Меньє.

Бельгійці здобули одну з найлегших перемог за останні роки. Вже на 10 хвилин росіянин Семенов зашпортався з м'ячем чим дав шанс Лукаку уникнути офсайду – 1:0. Ще через 24 хвилини помилився воротар Росії Шунін, який відбив м'яч точно на ногу Тома Меньє – 2:0. На останній хвилині зустрічі Ромелу Лукаку легко втік від захисника Росії й пробив у ближній кут воріт Шуніна – 3:0.

Упродовж матчу складалося враження, що грають команди з різних ліг. Настільки великою була перевага бельгійців. Вони легко уникали пресингу, швидко перехоплювали м'яч і ставили перед росіянами такі завдання, які ті не могли вирішити. Якби Бельгії потрібна була перемога – 10:0, вона би її досягла.

Росіяни пробували повернутися в гру великою кількістю замін, але це не давало ефекту. Так само, як і навіси на високого нападника Дзюбу. Лише наприкінці зустрічі Бельгія дозволила собі випустити на поле Едена Азара. Кевін Де Брейне й Аксель Вітцель навіть не приїхали до Росії.

Піісля гри російські уболівальники, коментуючи нищівну поразку, знову запропонували повернутися до обговорення форми збірної України. Мовляв, це цікавіше, аніж футбол у виконанні їхньої збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдник України зіграв унічию перший матч Євро

Збірна Бельгії очолила групу "В". Команда має одну перемогу й відмінну різницю забитих і пропущених – 3:0. Другою іде несподівана Фінляндія, яка сьогодні в драматичній грі обіграла Данію – 1:0. Данці треті, а росіяни замикають таблицю своєї групи.

Зараз ви читаєте новину «Бельгія розтоптала Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути