четвер, 17 червня 2021 21:20

Бельгія на класі обіграла Данію

Бельгія на класі обіграла Данію
Кевін Де Брейне переломив хід зустрічі. Фото: Reuters

Збірна Бельгії забезпечила собі путівку в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. В Копенгагені бельгійці обіграли господарів поля – збірну Данії – 2:1. голи забивали Поульсен – у першому таймі й Торган Азар та Кевін Де Брейне – в другому.

Бельгійці підтвердили статус фаворита й здатність виривати перемоги. Данія в першій половині гри була еталонною командою: шалено пресингувала, створювала моменти. Перших хвилин 15 бельгійці лише якимсь дивом не пропустили другий м'яч.

Бельгія врятувала гру замінами. Кевін Де Брейне й Еден Азар внесли перелом у гру. Перший гол Бельгії Торган Азар забивав у порожні ворота після ідеального пасу одноклубника Зінченка. Другий гол – наслідок помилки Каспера Шмейхеля, який необачно залишив відкритим ближній кут своїх воріт. Де Брейне легко влучив саме туди.

Бельгія витратила рівно стільки сил, скільки потрібно було для перемоги. Важко знайти в Європі команду окрім збірної Франції, яка має атаку з трійки – Азар – Лукаку – Де Брейне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол-красень одноклубника Малиновського допоміг збірній Росії здобути першу перемогу на Євро

У групі "Б" склалася ситуація, коли жодна з трьох команд – Фінляндія, Росія й Данія не втратила шанси на друге місце. Зараз Бельгія має 6 залікових балів, Росія і Фінляндія – по 3 й Данія – 0. Якщо данці переможуть Росію з різницею бодай у два м'ячі, а Бельгія переможе Фінляндію, то Данія посяде друге місце за підсумками особистих зустрічей трьох команд.

Зараз ви читаєте новину «Бельгія на класі обіграла Данію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути