Ексклюзиви
неділя, 10 липня 2011 17:14

Бекхем прямим ударом з кутового приніс перемогу "Гелаксі"

Бекхем прямим ударом з кутового приніс перемогу "Гелаксі"

Легендарний футболіст Девід Бекхем в матчі американської футбольної ліги забив гол з кутового за рахунку 1:1. Після його удару м'яч, ударившись об газон, відскочив у ворота повз голкіпера "Чикаго". Цей гол став переможним для команди Бекхема, яка не програє протягом 12 матчів поспіль.

"Я побачив, як голкіпер вийшов з воріт. Я знав, що якщо вдасться спрямувати м'яч у вільну зону, то він може влучити в когось з футболістів або ж влучити прямо в сітку", - цитує слова Бекхема офіційний сайт американського клубу.

"Він завжди націлений на ворота. Він чудовий спортсмен. Був момент, коли я думав замінити його, оскільки він виглядав втомленим. Але він дуже хотів грати. Сьогодні він провів приголомшливу гру", - заявив тренер "Гелаксі" Брюс Арена.

Бекхем зізнався, що вже забивав таким чином. "Коли я перебував в оренді в "Престоні", то забив з кутового", - повідомив футболіст. У "Престоні" Бекхем грав 16 років тому.

Нагадаємо, Бекхем виступає за "Лос-Анджелес" з 2007 року, за цей час він провів більше 60 матчів за клуб і забив 11 голів, віддавши 24 результативні передачі. Також британський футболіст, який раніше був капітаном збірної Англії, виступав за договором оренди за "Мілан".

Бекхем славиться тим, що вміє добре закручувати м'яч зі штрафних, таким способом він забив чимало красивих голів.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем прямим ударом з кутового приніс перемогу "Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути