Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2010 11:26

Бекхем має намір судитися з американським журналом

Бекхем має намір судитися з американським журналом

Девід Бекхем подає до суду на американський журнал US magazine, який написав про його особисте життя. У заяві футболіста йдеться, що твердження журналу "не відповідають дійсності".

"На жаль, ми живемо в такий час, коли журнали можуть друкувати брехню, і вірять, що це залишиться безкарним", - сказав ВВС колишній гравець збірної Англії.

Звинувачення пов"язані з публікаціями, які з"явилися в додатку US magazine - In Touch - яке написало про позашлюбні зв"язки Бекхема, які нібито мали місце. У бесіді з виданням колишня дівчина за викликом повідомила, що познайомилася з футболістом в серпні 2007 року, коли він став гравцем клубу "Лос-Анджелес Гелаксі". За словами жінки, за одну ніч з нею Бекхем заплатив їй 10 тисяч доларів. Після цього спортсмен і повія нібито зустрічалися ще кілька разів.

Публікація засмутила і розлютила як самого футболіста, так і його дружину, колишню учасницю гурту Spice Girls Вікторію Бекхем. Саме подружжя поки не зробило жодних офіційних заяв з приводу появи матеріалу в американському журналі, і всі свої коментарі передає через помічників та адвокатів.

За матеріалами gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Бекхем має намір судитися з американським журналом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути