неділя, 28 липня 2013 10:41

"Баварія" програла дортмундській "Боруссії" Суперкубок Німеччини
12

Фото: ФОТО: Reuters

Футболісти "Баварії" зазнали поразки від дортмундської "Боруссії" у матчі за Суперкубок Німеччини. Ця зустріч стала першою офіційною для головного тренера мюнхенців іспанця Хосепа Гвардіоли.

Матч, що відбувся в Дортмунді на арені Signal Iduna Park в суботу, завершився з рахунком 4:2 на користь віце-чемпіонів Німеччини. У складі переможців голами відзначилися Марко Ройс (6-а і 86-а) та Ілкай Гюндоган (57-а), ще один м'яч захисник "Баварії" Даніель ван Бюйтен відправив у власні ворота на 56-й хвилині. За діючих чемпіонів Німеччини дубль оформив голландець Ар'єн Роббен (54-а і 64-а).

Чемпіонат Німеччини з футболу стартує 9 серпня матчем "Баварії" і "Боруссії" з Менхенгладбаха, який відбудеться в Мюнхені на "Альянц Арені", повідомляє "Р-Спорт".

Суперкубок Німеччини

Боруссія Д - Баварія 4:2 (1:0, 3:2)

Голи: 1:0 - 6 Ройс, 1:1 - 54 Роббен, 2:1 - 56, автогол ван Бюйтен, 3:1 - 57 Гюндоган, 3:2 - 64 Роббен, 4:2 - 86 Ройс.

Боруссія Д - Вайденфеллер, Шмельцер, Хуммельс, Суботіч, Блашчіковскі (Обамеянг, 72), Ройс, Бендер (Кель, 46), Гросскройтц, Гюндоган (Папастатопулос, 88), Шахін, Левандовскі.

Баварія - Штарке, Дж.Боатенг, Алаба, ван Бюйтен, Лам, Мюллер, Алькантара, Кроос (Данте, 86), Шачирі (Швайнштайгер, 67), Роббен, Манджукич (Пісарро, 75).

Попередження: Дж.Боатенг (90).

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" програла дортмундській "Боруссії" Суперкубок Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути