Ексклюзиви
неділя, 06 грудня 2015 00:16

"Баварія" зазнала першої поразки у чемпіонаті Німеччини
4

Фото: dailymail.co.uk

Футболісти мюнхенської "Баварії" на виїзді зазнали поразки від "Боруссії" (Менхенгладбах) в матчі 15-го туру чемпіонату Німеччини, повідомляє "Р-Спорт".

Гра, що відбулася в суботу у Менхенгладбасі, завершилася перемогою "Боруссії" з рахунком 3:1. Голи у складі переможців забили Оскар Вендт (54-а хвилина), Ларс Штіндль (66) і Фабіан Джонсон (68). У "Баварії" відзначився Франк Рібері (81), який провів свій перший після травми офіційний матч у цьому сезоні.

Для "Баварії" поразка стала першою у поточному розіграші турніру, але це не вплинуло на турнірне становище команди - мюнхенці з 40 очками як і раніше очолюють турнірну таблицю. "Боруссія", яка не програє протягом вже десяти матчів поспіль, набрала 26 очок і піднялася на третє місце.

Боруссія М - Баварія 3:1 (0:0, 3:1)

Голи: 1:0 - 54 Вендт, 2:0 - 66 Штіндль, 3:0 - 68 Джонсон, 3:1 - 81 Рібері.

Боруссія М - Зоммер, Корб, Ельведі, Крістенсен, Нордтвейт, Вендт, Раффаель (Дрміч, 88), Дауд (Шульц, 85), Джака, Джонсон, Штіндль (Азар, 90).

Баварія - Нойер, Лам, Боатенг, Бенатія, Рафінья, Відаль, Хабі Алонсо (Роде, 66), Мартінес, Мюллер, Левандовскі (Рібері, 75), Коман.

Попередження: Бенатія (4), Штіндль (74), Рафінья (86).

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" зазнала першої поразки у чемпіонаті Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути