неділя, 05 грудня 2021 10:24

"Баварія" обіграла "Боруссію" в скандальному матчі

"Баварія" обіграла "Боруссію" в скандальному матчі
Левандовський на 5 голів відірвався від Голанда. Фото: Reuters

Суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів "Баварія" здобула перемогу в матчі 14-го туру німецької Бундесліги з дортмундською "Боруссією". Зустріч пройшла у Дортмунді на стадіоні "Сигнал Ідуна Парк" та завершилася з рахунком 3:2 на користь гостей.

На 5-й хвилині Юліан Брандт із передачі Джуда Беллінгема вивів господарів уперед. На 9-й хвилині Роберт Левандовський зрівняв рахунок. Наприкінці першого тайму Кінгслі Коман забив другий м'яч "Баварії", проте на старті другого ігрового відрізку Ерлінг Голанд відновив рівність у рахунку. На 77-й хвилині Левандовський реалізував пенальті та вивів гостей уперед.

Нападник дортмундської "Боруссії" Ерлінг Холанд розкритикував роботу арбітра Фелікса Цвайєра.

"З погляду суддівства, це був скандал. Момент із Ройсом? То був чистий пенальті. Чому суддя не користувався VAR? Я спитав його, чому він просто не піде і не подивиться. Він сказав, що в цьому немає потреби.

"Баварія" набрала 34 очки і відірвалася від дортмундської "Борусії" на чотири бали. Мюнхенці очолюють турнірну таблицю Бундесліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і холод. Мессі набридло в Парижі

У наступному турі "Баварія" 11 грудня зіграє вдома із "Майнцом". "Боруссія" цього ж дня в гостях зустрінеться з "Бохумом". 8 грудня мюнхенці прийматимуть "Барселону" в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" обіграла "Боруссію" в скандальному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути