понеділок, 15 липня 2013 13:02

"Баварія" купила гравця "Барселони" за 25 мільйонів євро

"Баварія" купила гравця "Барселони" за 25 мільйонів євро
Тіаго Алькантара був головною трансферною метою Гвардіоли ФОТО: sport-xl.net

Мюнхенський футбольний клуб "Баварія" придбав півзахисника іспанської "Барселони" Тіаго Алькантару. Трансферна вартість гравця склала 25 мільйонів євро. Футболіст підпише з "Баварією" чотирирічний контракт. Про це повідомляє офіційний сайт мюнхенського клубу.

Напряму мюнхенці заплатять за 22-річного півзахисника 20 мільйонів євро. Решта буде частково виплачена "Барселоні" з доходів від проведення товариських матчів між клубами, а частково компенсована самим гравцем.

За словами голови правління "Баварії" Карла-Хайнца Румменігге, Алькантара був головною трансферною метою нового головного тренера мюнхенського клубу Хосепа Гвардіоли, який у минулому очолював "Барселону". Румменігге зазначив, що вважає півзахисника гравцем з великим потенціалом.

Раніше ЗМІ писали, що Тіаго Алькантарою, крім "Баварії", цікавляться англійський "Манчестер Юнайтед" і мадридський "Реал".

Тіаго Алькантара є вихованцем "Барселони". В основному складі цієї команди він дебютував у 2008 році. У чемпіонаті Іспанії сезону-2012/13 Алькантара провів за "Барселону" 27 матчів і забив два м'ячі. За збірну Іспанії півзахисник зіграв у трьох зустрічах.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" купила гравця "Барселони" за 25 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути