Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 15:08

Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" і "Будівельник" розправилися з суперниками

Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" і "Будівельник" розправилися з суперниками

7 листопада, в рамках української баскетбольної Суперліги "Одеса" приймала "тигрів", а "Будівельник" зустрічався з "ДніпроАзот".

Незважаючи на вже звично прекрасну гру Шона Кінга, який відзначився 28 очками, 8 підбираннями та 4 блок-шотами, ставши найефективнішим гравцем матчу, "Одеса" поступилася "Донецьку" з рахунком 78-85.

Іван Раденовіч виявився гідним конкурентом центровому господарів, записавши на свій рахунок дабл-дабл (18 очок + 11 підбирань), а тигри вирішили долю поєдинку ще в третій чверті, за підсумками якої вони не тільки відіграли відставання у дев'ять очок, а й повели в рахунку. Тому до кінця гри їм залишалося лише не розгубити здобуту перевагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольна Суперліга. БК Київ, "Одеса" і "Донецьк" здобули перемоги

Хоча першу половину матчу, безумовно, у свій актив може занести "Одеса", яка за підсумками двох чвертей захопила лідерство (43-34). Проте після великої перерви господарі повністю віддали ініціативу "Донецьку". На спроби суперника переламати хід подій на майданчику Саша Обрадович реагував тайм-аутами, і підопічні сербського фахівця знову йшли у відрив, довівши матч до перемоги.

Крім Шона Кінга, результативною грою в складі "Одеси" відзначилися Джастін Лав, який набрав 13 очок і віддав 4 передачі, а також Віллі Дін - на його рахунку 11 очок і 6 передач.

У складі "Донецька" Івану Раденовічу допомагали Дарнелл Джексон, який після невиразного дебюту в попередній зустрічі з "Хіміком" провів хороший матч, відзначившись 19 очками, Вуле Авдаловіч (15 + 5 підбирань) і Рамел Каррі (12 очок + 7 перехоплень + 5 передач ).

В іншому поєдинку дня "Будівельник" переміг "ДніпроАзот" з рахунком 89-75. Причому, Майк Фрейзер повернув собі звичні ігрові кондиції після травми, про що свідчить гра в Києві, де центровий "ДніпроАзоту" відзначився дабл-даблом (25 очок + 11 підбирань), ставши кращим гравцем поєдинку з чинним чемпіоном Суперліги.

Після рівної боротьби у першій, не надто результативній чверті "Будівельник" зробив вирішальний ривок, вигравши наступну десятихвилинку з рахунком 33-17 і повівши за підсумками першої половини +20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольна Суперліга. "Азовмаш" і "Київ" не залишили суперникам шансів

У другій половині гості спробували організувати камбек, тим більше Майк Фрейзер, який ще на велику перерву відправився з 11 пунктами в активі, продовжив приносити очки своїй команді і збирати відскоки. Однак розрив у рахунку був настільки суттєвим, що жодна зі спроб "ДніпроАзоту" перехопити ініціативу успіху не мала.

Найрезультативнішим гравцем будівельників за підсумками матчу став Роландас Алієвас, на рахунку якого 17 очок, 5 підбирань і 4 передачі. Джек МакКлінтон відзначився 16 очками, Зак Морлі - 12 очками, 5 підбираннями та 4 передачами.

У складі "ДніпроАзоту" Майка Фрейзера результативною грою підтримали Сергій Горбенко (12 очок + 7 підбирань) і Стенлі Прінгл (11 + 5 підбирань).

Зараз ви читаєте новину «Баскетбольна Суперліга. "Донецьк" і "Будівельник" розправилися з суперниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути