вівторок, 27 грудня 2011 17:20

Баскетбол. "Донецьк" посунув "Азовмаш" з першого місця

Баскетбол. "Донецьк" посунув "Азовмаш" з першого місця

Баскетбольний клуб "Донецьк" переміг на виїзді львівську "Політехніка-Галичина" у матчі чергового туру чемпіонату України - 88:71 - і вийшов на перше місце в регулярній першості Суперліги.

Перемозі гостей не завадила навіть провалена друга чверть, програна з рахунком 17:32, так як у трьох інших підопічні Саші Обрадовіча домінували на паркеті. Найрезультативнішим гравцем зустрічі став центровий "Донецька" Іван Раденовіч, в активі якого 22 очки і 4 підбирання.

Рамел Каррі був близький до тріпл-даблу, записавши на свій рахунок 21 очко, 9 підбирань і 7 передач. Дабл-дабл оформив В'ячеслав Кравцов: 10 очок 13 підбирань.

Маріупольський "Азовмаш", який очолював турнірну таблицю, програв івано-франківській "Говерлі" - 61:71. І це при тому, що після першої половини азовці були попереду на дев'ять очок. Однак переламавши хід поєдинку у третій чверті і провівши заключну десятихвилинку на куражі, "Говерла" здобула вольову перемогу.

Після цієї поразки "Азовмаш" опустився на третє місце в чемпіонаті, пропустивши ще й "Будівельник".

Турнірне становище лідируючих команд: "Донецьк" - 13 перемог (після 17-ти ігор), "Будівельник" (Київ) - 13 (18), "Азовмаш" - 12 (17), БК "Одеса" - 11 (17), "Говерла" - 12 (19).

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. "Донецьк" посунув "Азовмаш" з першого місця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути