пʼятниця, 07 жовтня 2011 10:53

Баскетбол. "Черкаські Мавпи" вдома програли "Ферро"

Баскетбол. "Черкаські Мавпи" вдома програли "Ферро"

У четвер, 6 жовтня, у домашньому поєдинку української баскетбольної Суперліги проти запорізького "Ферро-ЗНТУ" "Черкаські Мавпи" програли несподівано для самих себе.

Джеремі Шаппел і Річард Гуінн, які на двох здобули левову частку очок запорізької команди, а головне – організували вирішальний ривок у четвертій чверті, принесли "Ферро-ЗНТУ" перемогу в Черкасах із рахунком 93-79.

"Черкаські Мавпи" гідно протистояли більш іменитому супернику протягом трьох з половиною чвертей, хоча підопічні Кирила Большакова й лідирували з незначною перевагою в ході маже всього матчу. Однак у середині заключної десятихвилинки один із лідерів команди господарів Мілян Пуповіч залишив майданчик через перебір фолів, чим скористалися запоріжці, розпочавши потужний фінальний спурт серією з чотирьох триочкових кидків поспіль.

Войдан Стояновскі став найрезультативнішим гравцем у складі господарів, відзначившись 21 очком. Іварс Тімерманіс здобув 18 очок, додавши до них 7 підбирань, Морріс Олмонд, який невиразно провів першу половину гри, але додав після великої перерви, – 13 очок.

Найактивніший гравець у складі гостей Джеремі Шаппел, який просто чудово провів кінцівку гри, в загальному підсумку відзначився 25 очками, 7 підбираннями та 3 передачами. 19 очок і 5 підбирань на свій рахунок записав Річард Гуінн. Майкл Девіс став автором дабл-даблу: 15 очок + 14 підбирань.

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. "Черкаські Мавпи" вдома програли "Ферро" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути