Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2012 18:37

Баскетбол. "Будівельник" переміг "Ферро" і став володарем Кубка Суперліги

Баскетбол. "Будівельник" переміг "Ферро" і став володарем Кубка Суперліги
"Будівельник" виграв Кубок Суперліги-2012. Фото: bcbudivelnik.com

"Будівельник" став володарем Кубка Суперліги-2012, обігравши у фіналі турніру "Ферро-ЗНТУ" з рахунком 82-70. Результативна гра Ренді Калпеппера, який відзначився 24 здобутими очками, цього разу, на відміну від півфіналу, запорізькій команді не допомогла.

Незважаючи на результативну гру Калпеппера в першій чверті, "Будівельник" завершив її лідируючи +4. У той час, як у гравців запорізької команди не склалося з дальніми пострілами, "будівельники" реалізували шість триочкових кидків, три з яких на свій рахунок записав Суад Шехович. Друга десятихвилинка минула за переваги столичного клубу, що методично здобував очки, в той час, як суперник продовжував марно кидати з-за дуги.

Таким чином, другу половину команди розпочали за рахунку 50-33 на користь "Будівельника", який продовжував упевнено контролювати хід подій на майданчику. В заключній чверті перед підопічними Кирила Большакова постало надскладне завдання відіграти вісімнадцять очок різниці, з яким вони впоратися не зуміли. Натомість під завісу зустрічі Звєздан Мітрович, котрий завоював перший титул із "Будівельником", дав відчути смак великої гри резервістам команди.

Окрім Ренді Калпеппера, в складі "Ферро" варто виокремити Артема Буцького, який відзначився 14 очками, та Джеремі Шаппела, що оформив дабл-дабл (10 очок + 10 підбирань). Річард Гуінн приніс запорізькій команді лише 4 очка, але зібрав 10 відскоків.

Найкращим у складі "Будівельника" став Суад Шехович, в активі якого 15 очок і 7 підбирань. 12 очок і 5 підбирань на свій рахунок записав Андрій Агафонов, якого палко підтримувала місцева публіка, 11 очок, 4 підбирання та 4 передачі – Зак Морлі, 10 очок – Михайло Анісімов.

По завершенні гри відбулося врочисте нагородження обох команд за участю президента ФБУ Олександра Волкова.

Кубок Суперліги Україна Фінал

"Будівельник" (Київ) - "Ферро-ЗНТУ" (Запоріжжя) - 82:70 (24:20, 26:13, 18:17, 14:20)

"Будівельник": Шеховіч (15 + 7 підбирань), Агафонов (12 + 5 підбирань), Морлі (11 + 4 передачі), Анісімов (10)

"Ферро": Калпеппер (24), Буцький (11), Шаппел (10 + 10 підбирань).

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. "Будівельник" переміг "Ферро" і став володарем Кубка Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути