субота, 06 липня 2013 17:54

Бартолі обіграла Лісіцкі у фіналі Вімблдону
8

Фото: Reuters

П'ятнадцята ракетка світу Маріон Бартолі стала чемпіонкою Wimbledon. 28-річна французька тенісистка у фінальному матчі переграла 24-ту ракетку світу, 23-літню німкеню Сабін Лісіцкі - 6/1, 6/4.

У першому сеті Бартолі взяла шість геймів поспіль після програного старту. У другій партії француженка зробила брейк в третьому і п'ятому геймах, за 1 годину 21 хвилину довівши матч до підсумкової перемоги.

На рахунку Маріон 2 ейси і 15 "віннерів", а також 6 подвійних і 14 невимушених помилок. Сабін, у свою чергу, 6 разів подавала навиліт, припустилася 5 подвійних і 25 невимушених помилок, заробивши при цьому 21 активно вигране очко. Тепер француженка поступається в очному протистоянні з рахунком 2:3.

Ця перемога принесла Бартолі перший титул "Великого шолома" в кар'єрі. Таким чином, французька тенісистка отримає 1,6 мільйона фунтів стерлінгів призових і 2.000 очок в залік рейтингу WTA. За підсумками турніру Маріон стане сьомою ракеткою світу.

Зараз ви читаєте новину «Бартолі обіграла Лісіцкі у фіналі Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути