вівторок, 26 лютого 2013 10:07

"Барселоні" можуть заборонити підписувати нових футболістів

"Барселоні" можуть заборонити підписувати нових футболістів

У ФІФА зацікавилися роботою каталонської дитячої академії, яка в останні кілька років активно скуповує молодь різного віку зі всього світу, що перечить правилам трансферної діяльності ФІФА.

Після того як ФІФА заборонила південнокорейцю Сеунг Ву Лі перейти в "Барселону", під підозру потрапили ще п'ять новачків в структурі "Барселони". У всякому разі таку інформацію має El Mundo Deportivo.

ФІФА наполягає на тому, що жоден молодий гравець не може грати за "Барселону", "Барселону В", і "Барселону U-18" до досягнення гравцем повних 18 років, крім цього клуб не може підписувати гравців вік яких не досяг 18 років.

Разом з Лі під заборону потрапили і Пек Син Хо, Чан Гуенлі (обидва Південна Корея), Тео Шендрі (Франція), Боббі Адеканьє (Нігерія), Патріс Суіса (Камерун).

Проблема каталонського клубу полягає в тому, що молодих гравців клуб підписував і оформляв як офіційний трансфер, хоча клуб міг просто перевезти молодих гравців в Каталонію як студентів для своєї академії, сплативши їх першим клубам і тренерам певну компенсацію.

Зараз ви читаєте новину «"Барселоні" можуть заборонити підписувати нових футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути