Ексклюзиви
неділя, 04 листопада 2012 13:35

"Барселона" стала одноосібним лідером в Іспанії
10

Фото: ФОТО: Reuters

"Барселона" продовжує штампувати перемоги у чемпіонаті Іспанії. У десятому турі каталонський клуб впевнено переміг вдома "Сельту". Виграв у суботу і "Реал", а от "Малага" поступилася на своєму полі "Райо Вальєкано", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Барселона" перемогла з рахунком 3:1, незважаючи на те що Ліонель Мессі, який став нещодавно батьком, в цьому матчі промовчав. Господарі вийшли вперед на 21-й хвилині після точного удару Адріано, який замкнув подачу Педро Родрігеса. "Сельта" швидко відігралася зусиллями Маріо Бермехо, проте через дві хвилини Давід Вілья знову вивів синьо-гранатових вперед.

Після години гри нападник збірної Іспанії віддав гольову передачу Жорді Альбі, який і поставив крапку в матчі. До того часу "Барса" втратила Адріано, який порвав м'яз стегна і був замінений.

"Атлетико" не зміг скласти "Барселоні" компанію на верхньому рядку таблиці, так як поступився на виїзді "Валенсії" - 0:2. Вже на 20-й хвилині Роберто Сольдадо відкрив рахунок. На 90-й Рікарду Кошта залишив "кажанів" в меншості, але це не завадило Нельсону Вальдесу ще раз вразити ворота "матрацників" наприкінці доданого часу.

"Реал" здобув ще більш переконливу перемогу над "Сарагосою" - 4:0. Гонсало Ігуаїн вивів господарів вперед на 23-й хвилині, а невдовзі Анхель Ді Марія продемонстрував індивідуальну майстерність і подвоїв рахунок після сольного проходу, з другої спроби перегравши Хаві Вараса на останньому рубежі.

Під завісу поєдинку Ессьєн і Лука Модріч відзначилися першими точними ударами у складі "вершкових" і допомогли їм піднятися на третє місце. Мадридці, що відстають від лідера на вісім очок, обійшли "Малагу", яка зазнала першої домашньої поразки в сезоні, поступившись "Райо Вальєкано" - 1:2.

Малага - Райо Вальєкано 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 - 11 Піті, 1:1 - 49 Демічеліс, 1:2 - 61 Піті.

Барселона - Сельта 3:1 (2:1, 1:0)

Голи: 1:0 - 21 Адріано, 1:1 - 24 Бермехо, 2:1 - 26 Вілья, 3:1 - 61 Альба.

Барселона - Вальдес, Адріано (Дані Алвес, 39), Бускетс, Маскерано, Альба, Фабрегас (Бартрам, 46), Хаві, Іньєста, Педро, Мессі, Вілья (Санчес, 78).

Реал Мадрид - Сарагоса 4:0 (2:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 23 Ігуаїн, 2:0 - 25 Ді Марія, 3:0 - 89 Ессьєн, 4:0 - 90 Модріч.

Реал Мадрид - Касільяс, Рамос, Пепе, Альбіоль, Арбелоа (Начо, 82), Модрич, Ессьєн, Озіл, Ді Марія (Кальєхон, 73), Роналду, Ігуаїн (Бензема, 69).

Валенсія - Атлетико 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 20 Сольдадо, 2:0 - 90 Вальдес.

Валенсія - Дієго Алвес, Жоау Перейра, Рамі (Руїс, 64), Р. Кошта, А. Сіссоко, Гаго, Тіно Коста, Фегулі, Гуардадо, Жонас (Банега, 82), Сольдадо (Вальдес, 89).

Атлетико - Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе Луїс, Тіагу (М. Суарес, 70), Габі (Р. Гарсія, 67), Белезоглу (К. Родрігес, 57), Туран, Адріан, Фалькао.

Вилучення: Р. Кошта (90).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" стала одноосібним лідером в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути