субота, 23 травня 2009 14:47

"Барселона" проти МЮ, Мессі проти Роналду: хто кого?

"Барселона" проти МЮ, Мессі проти Роналду: хто кого?
"Барселона" проти "Манчестер Юнайтед", і Ліонель Мессі проти Кріштіано Роналду – в середу, 27 травня весь світ з"ясує, хто в цих парах найкращий.

Фінал Ліги Чемпіонів – ось головна медійна тема цього вікенду. "Барселона" провела відкрите тренування на легендарному "Камп Ноу".

Каталонці цього сезону можуть стати авторами переможного хет-трика – чемпіонство та національний кубок вони вже взяли, а в середу до цих трофеїв можуть додати ще й кубок Ліги Чемпіонів. Тим більше спеціалістів дивує такий показник з огляду на керманича "Барси" – Пепе Гвардіолу, для якого цей сезон дебютний на посаді головного тренера.

На відміну від сера Алекса Фергюссона, який наразі є одним з найстарших спеціалістів у Європі. Хосепу було лише 12 років, коли Фергюссон здобув свій перший євротрофей як тренер.

За словами Гвардіоли, для нього це виклик і честь:

"Мабуть, кожного разу, коли сер Алекс бачить новачка у керма команди суперника, він думає: "Що ж, добре, ще один молодий тренер, який залишить свій клуб раніше, ніж я піду з "Манчестера". Я віддаю шану його кар"єрі, його здобуткам і тому рівню, який він тримає вже багато років. Для мене це велика честь протистояти такій людині".

Ще одна родзинка протистояння – очна зустріч кращого гравця минулого року Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі, якому, на думку великої кількості спеціалістів, мали віддати це звання.

Сам Мессі концентрується виключно на команді:

"Ці команди демонстрували найкращий футбол цього сезону. Переможця дійсно можна буде вважати найкращою командою Європи. Лише після цього ми подивимось хто з нас, я чи Роналду, виграє якийсь індивідуальний трофей. Але, впевнений, і він, і я, в першу чергу, думаємо про тріумф команди - ось що насправді важливо".

Gazeta.ua, Megasport.tv

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" проти МЮ, Мессі проти Роналду: хто кого?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути