неділя, 10 березня 2013 11:09

"Барселона" перервала негативну серію у матчі з "Депортиво"
5

Фото: ФОТО: Reuters

Футболісти "Барселони" здобули перемогу над "Депортиво" у матчі 27-го туру чемпіонату Іспанії.

Зустріч, що пройшла в суботу на стадіоні "Камп Ноу" в Барселоні, завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів. Перший гол на 38-й хвилині після подачі Дані Алвеса з правого флангу ударом головою провів Алексіс Санчес. Другий м'яч "синьо-гранатових" на 88-й хвилині з передачі того ж Санчеса забив Ліонель Мессі, який вийшов на заміну по ходу другого тайму.

"Барселона" набрала 71 очко і продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці Примери, випереджаючи на 14 балів найближчого переслідувача мадридський "Атлетико", який має матч у запасі.

У 28-му турі 17 березня "Барселона" прийме "Райо Вальєкано", двома днями раніше "Депортиво" зіграє вдома з "Сельтою", повідомляє "Р-Спорт".

Додамо, що каталонці перервали серію з 13 матчів, в яких вони пропускали голи. Ця серія є гіршою для "Барселони" з 1962 року.

Барселона - Депортиво 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 38 Санчес, 2:0 - 88 Мессі.

Барселона - Хосе Пінто, Дані Алвес, Пуйоль, Маскерано, Адріано, А. Сонг, Алькантара (Іньєста, 67), Фабрегас (Бускетс, 75), Тельо, Вілья (Мессі, 62), Санчес.

Депортиво - Арансубія, М. Пабло, Айтамі, Інсуа, Сілвіу, Ассунсао (Хуан Домінгес, 77), Агіляр, Гама, Валерон (Камуньяс, 62), Піцці, Олівейра (Саломау, 71).

Попередження: Пуйоль (70), Агіляр (73), А. Сонг (84).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" перервала негативну серію у матчі з "Депортиво"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути