Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2013 09:15

"Барселона" не продовжила контракт з Абідалем

"Барселона" не продовжила контракт з Абідалем
Ерік Абідаль не збирається завершувати кар'єру ФОТО: lenta.ru

Захисник іспанської футбольної "Барселони" Ерік Абідаль оголосив про відхід з команди. Про це повідомляє офіційний твіттер каталонського клубу.

30 червня у французького гравця закінчується контракт. Сам Абідаль виявляв бажання залишитися в "Барселоні", проте клубне керівництво після консультацій з тренерським штабом вирішило нової угоди захиснику не пропонувати.

На спеціальній прес-конференції, яка пройшла 30 травня в офісі "Барселони", 33-річний Абідаль заявив, що йому важко йти після шести років, які він провів у команді. Гравець додав, що не збирається закінчувати кар'єру. ЗМІ писали про інтерес до захисника з боку французьких ПСЖ і "Монако".

Сайт радіостанції Cadena Ser наводить слова президента "Барселони" Сандро Росселя, який запросив француза на роботу в клубну академію, коли той закінчить грати. Француз додав, що він з радістю повернеться до каталонського клубу.

Через операцію з пересадки печінки Абідаль пропустив більшу частину двох останніх сезонів. Француз не грав за "Барселону" з лютого 2012 року по квітень 2013 року.

Захисник перейшов до Барселони в 2007 році з французького "Ліона". Разом з каталонцями Абідаль тричі вигравав чемпіонат Іспанії і двічі перемагав у Лізі чемпіонів. У складі збірної Франції захисник виграв срібло чемпіонату світу 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" не продовжила контракт з Абідалем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути