неділя, 23 січня 2011 18:17

Бакинський "Інтер" виграв Кубок Співдружності на очах Блаттера

Бакинський "Інтер" виграв Кубок Співдружності на очах Блаттера

Бакинський "Інтер" став переможцем Кубка Співдружності. У фінальному матчі футболісти з Азербайджану виявилися сильнішими від білоруського "Шахтаря". Зустріч пройшла в спорткомплексі "Петербурзький" і зібрала дві тисячі глядачів.

Основний час гри завершився з рахунком 0:0, а в серії післяматчевих пенальті удача була на боці "Інтера". Відзначимо, що обидві команди виставили на турнір досвідчених гравців, тоді як інші учасники грали молодіжними складами.

Це ж стосується і "Зеніту", який у півфіналі поступився "Інтеру". Молодіжка пітерців під керівництвом Анатолія Давидова пропустила від гостів з Азербайджану 5 голів.

Також у Кубку Співдружності виступала і молодіжна збірна Росії, яка провела на турнірі три матчі групового етапу і заздалегідь відмовилася від участі в плей-офф. Команда здобула дві перемоги і одну зустріч звела внічию, зайнявши перше місце в групі.

Відзначимо, що на фінальному матчі були присутні глави РФС і ФІФА Сергій Фурсенко і Йозеф Блаттер. У рамках міжнародної конференції в Санкт-Петербурзі ФІФА офіційно передала Росії права на проведення чемпіонату світу 2018 року.

Санкт-Петербург.

Кубок Співдружності.

Фінал

"Інтер" (Азербайджан) - "Шахтар" (Білорусь) - 0:0, по пен. 6:5

Дубль київського "Динамо" в 1 / 4 фіналу турніру зустрічався з білоруським "Шахтарем" з Солігорська і поступився з рахунком 1:2.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Бакинський "Інтер" виграв Кубок Співдружності на очах Блаттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути