середа, 21 лютого 2024 11:00

Багатший за Роналду й Мессі разом: назвали найзаможнішого футболіста

Оприлюдили статки найбагатших футболістів сучасності. Рейтинг очолив Фаїк Болкіах, який виступає за команду "Чонбурі" з Таїланду.

Статки Болкіаха становлять £16 млрд ($20,1 млрд), пише The Sun. Це у 12 разів більше, ніж у Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі разом узятих.

"Болкіах родом із дуже заможної родини. Його батько вважаться одним із найбагатших монархів світу", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з найкращих форвардів світу підписав контракт із "Реалом"

Болкіах пройшов через молодіжні команди "Саутгемптона", "Лестера" та лондонських "Арсенала" і "Челсі", але шлях в АПЛ собі пробити не зміг.

 

Фаїк ібні Принц Джеффрі Болкіах - брунейський футболіст, півзахисник клубу "Чонбурі", виступав за збірну Брунею. Член правлячої брунейської династії Болкіах. Його батько - Джеффрі Болкіах, принц Брунею. Дядько - Хассанал Болкіах, нині правлячий султан Брунею.

Народився 9 травня 1998 року в Лос-Анджелесі, США. Є одним із 18 дітей принца Брунею Джеффрі Болкіаха. Один з його братів - Абдул Хакім Болкіах двічі представляв Бруней на Олімпійських іграх у стендовій стрільбі.

Навчався в коледжі Бредфілд. У разі отримання спадщини, яка оцінюється в понад $20 млрд, може стати найбагатшим футболістом світу.

Зараз ви читаєте новину «Багатший за Роналду й Мессі разом: назвали найзаможнішого футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути