Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2011 16:25

"Азовмаш" пробився в основний раунд Єврокубка

"Азовмаш" пробився в основний раунд Єврокубка

У рамках кваліфікаційного раунду Єврокубка "Азовмаш" вдома приймав "Вентспілс". Нагадаємо, що в першому поєдинку латиші мінімально перемогли (75:74), так що "левам" потрібно було вигравати більше одного пункту.

Значну частину першої половини матчу маріупольці наздоганяли суперника. Вже на старті завдяки Янгу, який, нагадаємо, приніс латишам перемогу в першому поєдинку, гості повели з різницею у п'ять очок. Лише наприкінці чверті Юінг і Мінарді завдяки своїм індівідіуальним діям вивели господарів вперед, але зовсім ненадовго.

У другій чверті латвійці утримували перевагу аж до закінчення першої половини. Проте "Азовмаш" потужно провів останні дві хвилини, і завдяки вдалій грі переважно Мінарді оформив п'ятиочкову перевагу - 37:32.

З роздягальні господарі паркету вийшли, налаштованими на те, щоб збільшити різницю в рахунку, і їм це вдалося. "Азовмаш" значно додав як в обороні, так і в атаці і блискуче провів більшу частину чверті. Уже до середини періоду господарі зусиллями Різвіча і Мінарді оформили +10, а трохи пізніше Юінг, закинувши два з фолом, довів різницю в рахунку до 14 очок.

Лише наприкінці чверті, скориставшись розслабленістю маріупольців, гості підібралися на відстань у шість очок.

Останній період "леви" почали невпевнено, і як підсумок через три хвилини від її початку рахунок став рівним. Отямилися господарі після того, як на майданчик повернулися Мінарді і Ранчік. Маріупольці зробили ривок 7:0, і від цього удару латиші вже не зуміли відійти. До кінця зустрічі залишалося ще три хвилини, але різниця в рахунку не те що не скоротилася, але ще й збільшилася.

"Азовмаш" перемагає і виходить в основну сітку Єврокубка.

"Азовмаш" - "Вентспілс" (Латвія) - 79:65 (14:16, 23:16, 25:24, 17:9).

"А": Мінарді - 24 + 2 перехоплення, Юінг - 18 + 5 передач, Ранчік - 13 + 8 підбирань, Різвіч - 9 + 10 підбирань + 3 перехоплення, Печеров - 7.

"В": Бакіч - 18, Янг - 14, Грей - 9, Я. Стрелніекс - 6.

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" пробився в основний раунд Єврокубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути