Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2011 18:12

"Азовмаш" не зміг завоювати "бронзу" Єдиної ліги ВТБ

"Азовмаш" не зміг завоювати "бронзу" Єдиної ліги ВТБ

Баскетболісти казанського УНІКСа обіграли український "Азовмаш" в матчі за третє місце у "Фіналі чотирьох" Єдиної ліги ВТБ.

Після п'ятничної поразки від "Хімок" команда Євгена Пашутіна перемогла з рахунком 95:75 (27:9, 27:26, 14:17, 27:23). Перша чверть пройшла за переваги господарів "Баскет-Холу". Відкривши рахунок, "Азовмаш" надовго віддав ініціативу УНІКСу, у складі якого виконував соло Марко Попович. Захисник казанців набрав 12 очок за три хвилини, а російська команда повела з рахунком 14:2.

Оборона УНІКСа стримувала гравців "Азовмашу", часто перехоплюючи м'яч, і після однієї з таких помилок Попович збільшив відрив своєї команди до 16 очок (23:7).

Після невеликої перерви господарі продовжили володіти ініціативою. Ще 5 очок набрав Попович, вдало вийшов на заміну Славко Вранеш, розігралися Володимир Веремеєнко, Келлі Маккарті і Ріккі Мінарді. Після двоочкових у виконанні американця УНІКС збільшив перевагу до "+21" (41:17). "Азовмашу" зусиллями П'єра Пірса вдалося дещо скоротити відставання, але не більше того.

Третя чверть почалася з помилок гравців УНІКСа, які припустилися кількох втрат. Цим не забули скористатися баскетболісти "Азовмаша", у складі яких був нестримний Пірс. Зібратися казанцям допоміг дальній кидок Поповича (65:45), а наприкінці чверті результативно зіграв Маккарті.

Заключна чверть почалася з успішних атак "Азовмашу", який завдяки результативній грі американських легіонерів скоротив відставання до 14 очок, але Веремеєнко і Мінарді змогли відновити статус-кво (83:64).

Найрезультативнішими гравцями матчу стали Рікі Мінарді (УНІКС, 24 очки) та П'єр Пірс ("Азовмаш", 15 очок).

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" не зміг завоювати "бронзу" Єдиної ліги ВТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути