Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2009 12:31

Авторитетний веб-ресурс виставив оцінки гравцям збірної України

Авторитетний веб-ресурс виставив оцінки гравцям збірної України

Оглядач авторитетного футбольного видання Goal.com Сульман Ахмад аналізує дії гравців збірної України в матчі проти Англії.

Андрій П"ятов - 6

У нього було приблизно стільки ж роботи, як і у Девіда Джеймса, що стояв у воротах на іншому кінці поля. Був безсилий в обох пропущених голах і відзначився невеликою кількістю звичайних сейвів.

Григорій Ярмаш - 5

Спочатку його постійно турбували Джеррард і Руні, але до його честі, зумів додати в міцності по ходу гри.

Дмитро Чигринський - 5

Діяв в захисті солідно і переконливо, і зіграв невелику роль в тому епізоді, коли Україна таки видавила гол. Але потім він дозволив Джону Террі випередити його в штрафній - в своїй власній вотчині, внаслідок чого був забитий переможний м"яч. Це істотно знижує оцінку.

Тарас Михалик - 5.5

Справив непогане враження, каші не зіпсував, але практично не справлявся з швидкісними забігами суперника, особливо в першому таймі.

В"ячеслав Шевчук - 7

Виконав хорошу роботу з нейтралізації Аарона Леннона, відстежуючи переміщення хавбека уздовж широкого фронту, і не даючи йому простору всякий раз, коли Леннон його потребував.

Олександр Алієв - 8

Кращий гравець у збірної України, який продемонстрував хороший контакт з м"ячем і креативні здібності. Саме він доставив м"яч з штрафного в зону суперника, що привело до рівного рахунку (нагадаємо, що це лише версію goal.com, а на нашу думку Алієв був одним із гірших гравців, корий постійно нервував, помилявся, втрачав м"яч - Gazeta.ua).

Анатолій Тимощук - 7

Спочатку він не показав себе так яскраво, як йому хотілося б, і виявилось, що команді істотно не вистачає його панування. Але у міру того, як Тімощук почав діяти упевненіше, те ж саме трапилося і з його партнерами. Запам"ятався парою-трійкою відмінних дій з відробітку в захисті і грою проти вінгеров.

Валентин Слюсар - 5

Дещо випадав з гри. Волею випадку йому дісталося незавидне завдання - нейтралізація Уейна Руні, з якою він справився не найуспішнішим чином.

Сергій Валяєв - 5

Був практично непомітний впродовж всього свого ігрового часу. У нього не вийшло ні відвоювати простір, ні нав"язати свою гру.

Артем Мілевський - 6

У першій половині матчу він додав Ешлі Коулу, коли змістився управо і зробив декілька забігів. Але в другому таймі він випав із гри. Програв боротьбу Джеррарду, коли капітан "Ліверпуля" зміг переадресувати гольову передачу Джону Террі.

Андрій Воронін - 5.5

Сумлінно відбігав відведений йому час, але розвернутися як слід йому не дали, внаслідок чого ККД не можна назвати високим.

Заміни

Андрій Шевченко - 7.5

Повернення, про яке можна було тільки мріяти. У синій футболці "Челсі" він зазнав фіаско, а у футболці своєї збірної він такий же нещадний, як і завжди. У нього був один-єдиний шанс, коли в штрафній Англії перед ним раптом виник м"яч - і він використав цей шанс ідеально. Також Шевченко запам"ятався хорошим виконанням "стандарту", але там впевнено зіграв Девід Джеймс.

Сергій Назаренко, Максим Калиниченко - б/о

Терикон за матеріалами Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Авторитетний веб-ресурс виставив оцінки гравцям збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути