Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 16:58

Автор унікального пенальті загинув у ДТП

Автор унікального пенальті загинув у ДТП

Футболіст збірної ОАЕ Теяб Авана, який здобув популярність після точного удару п'ятою з пенальті, загинув у ДТП. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

21-річний півзахисник повертався в Абу-Дабі зі зборів національної команди, і його легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Пасажир автомобіля - брат футболіста - потрапив до лікарні і зараз знаходиться в реанімації.

Авана був відпущений зі збірної країни через травму. Як уточнює Fox Sports, півзахисник повинен був відправитися на лікування до Німеччини.

Авана прославився завдяки голу п'ятою з пенальті в товариському матчі з Ліваном у липні 2011 року (6:2). Відеозапис незвичайного виконання одинадцятиметрового удару зібрала понад мільйон переглядів на сайті YouTube.

Авана є вихованцем клубу "Бані Яс", що виступає в чемпіонаті ОАЕ. За основний склад цієї команди він грав з 2007 року. За збірну ОАЕ Авана провів дев'ять матчів і забив три голи.

Зараз ви читаєте новину «Автор унікального пенальті загинув у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути